CY campanie 2lasuta banner KV

In Codul Fiscal exista o prevedere conform careia poti sa redirectionezi 3,5% din impozit catre o organizatie nonprofit. Astfel, tu dictezi statului modul în care vrei să fie cheltuita o mica parte din impozitul pe care l-ai plătit anul trecut. Si nu te costa nimic, doar sa completezi un formular.

Dacă decizi să redirecționezi cei 3,5 % de la tine către Asociația Create Yourself, banii merg spre proiectul „Să creștem împreună
și oferă copiilor întâlniri de mentorat, resurse educative non-formale și
sprijin adaptat nevoilor psiho-emoționale pentru consolidarea stimei de sine și descoperirea calităților personale și a înclinațiilor profesionale.

În București, sute de copii cresc în apartamente sociale, de care
nu mai pot beneficia după vârsta de 18 ani, dacă nu își continua studiile. Sunt nevoiți astfel să își ia timpuriu viața în mâini. Riscul ca tinerii să nu-și găsească un drum în viață este foarte mare.
Ajută-ne să-i sprijinim!

Cu aceată șansă ei pot face parte din categoria cetățenilor activi,
contribuind direct la bugetul de pensii și ajutoare sociale.

Completează Formularul 230 pentr u a redirecționa impozitul pe veniturile din 2017,  și/sau  Formularul 200 (dacă ești PFA, Cabinet Individual sau ai realizat venituri din alte activități independente) și trimite-l la sediul nostru din zona Unirii.

Vorbim pe contact@cys.ro
și la 0741.010.358 (Ștefan Lățea)
Te așteptăm pe Bd. Corneliu Coposu 7, bloc 104, ap. 4 | VEZI HARTA

Pentru depunerea electronică, descarcă formularele de aici: Formularul 230; Formularul 200

Asociația Create Yourself pe Facebook

CY campanie 2lasuta KVCY campanie 2lasuta CY campanie 2lasuta-2 CY campanie 2lasuta-3