Academia de Vară recrutează voluntari

 

Asociația Create Yourself lansează în următoarea perioadă un nou program pentru a sprijini activitatea educativă a beneficiarilor noștri pe timp de vară. Dacă vrei să te implici într-o activitate plăcută și cu impact în societate, te așteptăm să devii voluntar în Academia de Vară.

 

Ce implică acest proiect?

 

Timp de trei săptămâni, 12 voluntari inimoși și motivați vor merge și vor face meditații de română și de matematică cu copii, beneficiari ai serviciilor de protecție și asistenta socială din București. În fiecare zi, de luni până vineri, timp de trei ore, copiii vor interacționa cu voluntarii și vor învăța prin metode non-formale, într-un mod placut, materia respectivă. Meditațiile for fi ținute după o programă atent concepută de coordonatorul programului împreună cu voluntarii.

 

Perioada proiectului: 21 iunie – 30 august

 

Școala de vară se adresează copiiilor de clasele II-IV, iar săptămânile vizate sunt: 9-13 iulie, 6-10 august si 20-24 august.

 

Coordonator: Pană Carmen

Pană Carmen a urmat Facultatea de Matematică și Informatică, iar în prezent este consilier educațional și ține cursuri de matematică distractivă pentru copiii din clasele 0-4.

 

De ce să te implici?

 

Asociația Create Yourself caută în mod activ voluntari care doresc să contribuie la acest proiect. Fie că ești profesor, student, pasionat de metode non-formale de educație sau pur și simplu dorești să constribui la educația copiilor proveniți din medii defavorizate, poți aplica pentru a deveni voluntar în acest proiect.

 

Scrie-ne pe adresa voluntariat@cys.ro până la data de 24 iunie și poti sa devii un erou!