Te invitam cu noi la teatru!

Asociatia Create Yourself, in colaborare cu regizorul Dragos Matei, va invita cu mare placere la punerea in scena a piesei de teatru educativ pentru copii “Jocul minunat al vietii”!

Va asteptam, parinti si copii, la Sala ARCUB, pe 29 aprilie 2014, ora 18:30, sa luati parte la o experienta teatrala despre ascultare, incredere, empatie, emotii si prietenie, experienta transmisa celor mici prin exemple si personaje magice, special construite pentru ei!

Piesa de teatru este un eveniment caritabil organizat in cadrul proiectului “Sa crestem impreuna”, ea fiind oferita celor peste 40 de copii din apartamentele sociale in care se implica echipa de voluntari ai asociatiei Create Yourself.
Pentru a sprijini desfasurarea proiectului, biletul de participare la eveniment se va constitui ca donatie si va avea valoarea de 10 lei / persoana (adult sau copil).

Rezervari la numarul de telefon:
0737.782.100
Asociatia Create Yourself

……………………..……………………..…………….

Fondurile colectate vor fi folosite in programele educative desfasurate alaturi de copiii din apartamentele sociale, prin asigurarea rechizitelor si materialelor de lucru pentru activitatile de sprijinire a dezvoltarii scolare continue a acestora. Fiecare voluntar lucreaza saptamanal, in intalniri individuale sau de grup, cu 1 – 3 copii cu varste cuprinse intre 6 – 18 ani. Copiii locuiesc in apartamente sociale aflate in administratia Directiei Generale de Asistenta Sociala si Protectie a Copilului, sector 3, 4 si 6 si sunt ingrijiti de asistenti sociali. Prin intalnirile saptamanale dintre voluntari si copii, incercam sa prevenim abandonul scolar, sa crestem nivelul de performanta scolara a elevilor si sa inlesnim integrarea lor sociala, prin completarea cunostintelor si dezvoltarea abilitatilor acestora. Copiii provin din medii defavorizate, familii cu situatii materiale si sociale instabile.
……………………..……………………..……………………..…………….
Cei care doresc sa ne sprijine activitatea cu o donatie, o pot face in contul deschis pe numele Asociatiei Create Yourself: RO17BTRLRONCRT00S9279501, la banca Transilvania, sucursala Tineretului, CUI:31061504

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.