Olimpia Branzoiu

Consilier

Dezvoltare Personală

Susțin dezvoltarea personală dintotdeauna și de aceea din 2015 țin ședințe de consiliere, pentru toți cei care doresc să redescopere fața luminoasă a lumii și să reînvețe bucuria de a trăi.
Practic consilierea se bazează pe suportul și mediul sigur pe care eu le pun la dispoziție ca tu să acționezi spre evoluția personală și să culegi roadele ce răsar din acest demers.
Dezvoltarea personală este acțiune pură, în direcția descoperirii rănilor și percepțiilor care-ți limitează evoluția și implicit depășirea acestora. Este un drum personal, fiind un proces de dezvoltare interioară în primul rând, iar dacă nu știi cum să parcurgi sau de unde să începi această călătorie, eu îți pot da o mână de ajutor, însoțindu-te temporar în acest demers.
Dezvoltarea personală este despre ceea ce ești, de aceea se canalizează pe aspecte privitoare la autocunoaștere și optimizarea resurselor proprii. Este utilă tuturor celor care își doresc un progres în direcția țintită, echilibru în viața personală și profesională, îmbunătățirea imaginii de sine, managementul stresului, descoperirea și utilizarea resurselor pentru atingerea obiectivelor, dezvoltarea relațiilor sociale, persoanelor care se confruntă cu forme de anxietate, divorțuri și situații neprevăzute( ca pensionare, concediere).

Olimpia

0760489143

Cabinet

Română

Ana-Maria Angheluță

Psiholog, Psihoterapeut

Psihologie educationala, Consiliere scolara si vocationala, Terapii Scurte Orientate pe Resurse si Solutii , Psihoterapie cognitiv-comportamentala

Ana-Maria este psiholog principal în specialitatea psihologie educațională, consiliere școlară și vocațională atestat de Colegiul Psihologilor din România. Este psihoterapeut cu formare în psihoterapii scurte, colaborative, orientate pe resurse și soluții și consiliere psihologică cognitiv –comportamentală, trainer și mediator.
Are experiență de peste 10 ani în lucrul cu copii și adolescenți care se confruntă cu stimă de sine scăzută, depresie, anxietate, atacuri de panică, furie, fobii, culpabilitate, probleme personale și familiale, probleme relaționale, ticuri, tulburări ale comportamentului alimentar, dependențe (țigări, alcool, droguri, jocuri etc.), timiditate, pierderea cuiva drag, lipsa motivației școlare etc.
Realizează diagnoza funcționării cognitive, afective, comportamentale a copiilor și tinerilor precum și a membrilor familiei lor. Oferă consiliere în vederea îmbunătățirii învățării, promovării comportamentelor sănătoase, soluționării situațiilor de conflict, identificării aptitudinilor, îmbunătățirii performanțelor, luării deciziilor, managementului timpului și învățării, realizării unui plan de carieră și de viață.
Oferă servicii de intervenție psihologică în scopul prevenției și remiterii problemelor emoționale, cognitive și comportamentale ale copiilor și tinerilor. Organizează grupuri de dezvoltare personală pentru copii, adolescenți și părinți. Oferă consultanță în instituții și organizații și susține ateliere de formare și workshop-uri.

foto

0753384915

Cabinet, Skype

Română

Violeta Dumitrescu

Consilier Psihologic

Terapii Scurte Orientate pe Resurse si Solutii

Fac terapie individuala pentru adulti si am asistat oameni aflati in depresie, anxietate, cu atacuri de panica, cu tulburari obsesiv compulsive sau cu tulburari alimentare. Nu-mi sunt straine nici problemele din spectrul vietii corporatiste, cu tot stressul aferent acestuia. Am sprijinit oameni aflati in doliu sau care pur si simplu au trecut printr-un divort dureros.
Terapia pe care o pun în act este influenţată de patru realităţi primordiale:
1. Este modelată de şcolile terapeutice prin care am trecut, începând cu terapii scurte orientate pe resurse şi soluţii, continuând cu terapii familiale sistemice, vindecarea traumelor şi terapii strategice.
2. Experienţa de martor al vindecărilor care au schimbat vieţile oamenilor ce mi-au călcat pragul cabinetului.
3. Este rezultatul experienţelor personale de căutare a unui ajutor profesionist şi de experimentare a propriei vindecări şi recuperări.
4. Este susţinută de o nestrămutată încredere într-o putere interioară a omului capabilă să îl restaureze din profunzimi.
Obiectivul meu este acela de a crea un spaţiu sigur şi plin de înţelegere în care fiecare om să-şi exploreze viaţa, să-şi înfrunte durerile şi traumele, să-şi confrunte fricile, să renunţe la comportamentele defensive şi distructive şi să-şi regăsească libertatea de a iubi profund şi de a-şi împlini speranţele şi visele.

Violeta Dumitrescu_opt

0726.355.158

Cabinet, Skype

Română, Engleză

Aura Maria Călin

Psihoterapeut sub supervizare

Psihoterapie experiențială și dezvoltare personală

În prezent psihoterapeut sub supervizare în psihoterapia experiențială unificatoare, consider că fiecare persoană are un rezervor de resurse interioare pe care trebuie să îl acceseze și să îl conștientizeze pentru a descoperi cea mai bună variantă a sa. Ghidată cu răbdare, acceptare și atenție în cabinet, orice persoană își poate debloca propriile resurse urmand a trece printr-un proces de evoluție conștient și asumat. Domeniile de competență sunt: consilierea și psihoterapia individuală, de cuplu, cu copii, cu adolescenți și dezvoltare personală de grup.

Aura

0771254972

Cabinet

Română

Irina Filipache

Psiholog, Psihoterapeut

Analiza tranzactionala

Bine v-am gasit! Sunt psiholog si psihoterapeut in supervizare cu formare in Analiza Tranzactionala. Lucrez cu adulti, adolescenti si cu grupuri.
Domeniul meu de compenta este psihoterapia individuala si de grup, in cadrul careia se pot adresa probleme precum depresia, tulburarile emotionale, de anxietate, de comportament alimentar, tulburarile de personalitate, atacurile de panica, lucrul cu trauma, travaliul doliului in urma pierderilor, precum si subiecte legate de dezvoltarea personala: accesarea de resurse, inavatare de abilitati noi, imbunatatirea stimei de sine, obtinerea unei stari de satisfactie si de bine interior.
Sunt pasionata de schimbare si transformare personala, cred ca oamenii au nevoie de oameni pentru a creste si a fi impliniti.

irina-filipache_opt

0723322377

Cabinet, Skype

Română, Engleză

Alexandru Draghici

Psiholog clinician și Psihoterapeut

Psihoterapie cognitiv-comportamentala

În calitate de psiholog clinician și psihoterapeut de orientare cognitiv-comportamentală, Alexandru este un susținător al tehnicilor validate științific și un promotor al abordării centrate pe soluții. Activitatea sa se axează în principal pe asistarea persoanelor care se confruntă cu cele mai comune probleme de natură psihică – anxietatea, atacurile de panică, depresia și stresul.
Prin intermediul demersurilor sale terapeutice, Alexandru promovează conștientizarea emoțiilor perturbatoare, adoptarea unui stil de gândire rațional și deprinderea unor obiceiuri sănătoase. Aceste strategii te vor ajuta să depășești problemele cu care te confrunți, să ții la distanță eventualele dificultăți care ar putea apărea în viitor și să îți îmbunătățești starea de bine. Practic, vei învăța cum să fii propriul tău terapeut.
Dacă nu știi exact cu ce te confrunți, poți oricând să programezi o ședință de consiliere psihologică pentru a-ți explora problema și a elabora un plan de acțiune personalizat în funcție de nevoile tale.
Pentru mai multe detalii, poți vizita site-ul: www.minte-sanatoasa.ro

alexandru-draghici_opt

0784084141

Cabinet, Skype

Română, Engleză

Irina Manole

Consilier psihologic

Psihoterapie experientiala si dezvoltare personala

Numele meu este Irina Manole. Am urmat cursurile de licență în cadrul Universității București și am absolvit, în 2015, masterul de “Psihodiagnoză, Psihoterapie experiențială unificatoare și Dezvoltare Personală”.
Specializare în consiliere psihologică și dezvoltare personală, cu trei ani de experiență în lucrul cu copii, adolescenți și adulți. Ariile de expertiză: tulburare de spectru autist la copii, anxietate și depresie. Consider că fiecare om are o poveste care merită ascultată, cu un punct culminant în care are nevoie de o “mână magică” de ajutor și o oglindă care să îi reflecte faptul că puterea (cel puțin puterea deciziei) se află la el. În cabinet, alături de mine, clientul găsește acel cadru securizant și potrivit nevoilor lui, care să îl susțină în demersul de creștere, dezvoltare si adaptare.

Irina

0723084828

Cabinet, Skype

Română