FII MENTOR PENTRU CEI MICI!

Alege sa fii modelul unui copil care are nevoie de îndrumare

Fii mentor!

Dacă vrei să fii modelul, confidentul, ghidul și partenerul unui copil care are nevoie de puțină îndrumare, devino MENTOR DESCOPERĂ!

Ce trebuie să știi despre programul de mentorat?

Cel mai important lucru: te transformă în super-erou pentru un tânăr pe care îl vei inspira și ghida! Programul are ca principal obiectiv să le descopere copiilor și tinerilor din apartamentele de tip familial din București care sunt meseriile din jurul lor și pe care le pot practica ei înșiși. Mai mult, acoperă o nevoie fundamentală: cea de modele.

Ce pași trebuie să urmezi?

1. ÎNSCRIE-TE ÎN PROGRAM

Avem nevoie de tine, ei au nevoie de tine! Tu ai avut un model. Al lor cine va fi? Poate chiar tu dacă vei completa formularul de înscriere de mai jos până la 18 martie 2017.

2. FII O CARTE VIE

Participă cu alți mentori la o întâlnire „Biblioteca vie” cu tinerii ce își doresc să afle cât mai multe despre meseria ta. Vei deveni o carte deschisă pentru fiecare minte curioasă.

3. FII O GAZDĂ BUNĂ

Organizează la locul tău de muncă o vizită pentru unul sau mai mulți dintre copiii și tinerii care aspiră să îți calce pe urme! Pe parcursul a 4 întâlniri ei vor descoperi meseria ta – ce presupune, ce responsabilități aduce, care sunt cele mai mari provocări și avantaje, pe scurt va descoperi tainele devenirii tale.

4. EVENIMENT FINAL

În urma programului de consiliere vocațională și a discuțiilor cu tinerii, am realizat o listă de meserii bazate pe nevoile și dorințele acestora pe care îl puteţi vedea în dreapta:
 

Care dintre modele poți fi tu?

Layer 8Layer 8

ÎNSCRIE-TE CA MENTOR!

Mentorat
Sending

Proiect finanţat prin granturile SEE 2009 – 2014, în cadrul Fondului ONG în România. Pentru mai multe detalii vizitați pagina proiectului.