Internship în comunicare

Te interesează domeniul comunicării? Ești o persoană asertivă, creativă, implicată și serioasă? Vrei să îți dezvolți abilitățile de comunicare?
Dacă răspunsul este “DA”, noi avem deschise poziții de internship în departamentul de comunicare al asociației și vrem să faci parte din echipa noastră.

 

De ce ai vrea să fii intern în Asociaţia Create Yourself?

În primul rând, suntem o echipă tânără, deschisă, pregătită să împărtășim cunoștințele acumulate în domeniu și de asemenea, să ascultăm ideile și cunoștințele tale.

Îți oferim diferite posibilități de dezvoltare, cum ar fi participarea la workshop-urile în domeniul comunicării, dezvoltării personale, psihologiei, auto-cunoașterii, etc. organizate în cadrul asociației.

Poți lucra de unde vrei, când vrei, cum vrei. Cel mai important e ca treaba să fie făcută bine și la timp; dacă nu îți iese, nu e nimic, învățăm.

Nu în ultimul rând, ai posibilitatea de a participa la schimbarea unei mici fâșii a societății, prin susținerea misiunii asociației.
 

Ce atribuții ai putea prelua?


1. Comunicare internă


2. Comunicare externă


3. Administrarea site-ului cys.ro


4. Comunicarea cu partenerii

 

Te încântă ideea și vrei să faci parte din echipa noastră? Trimite-ne CV-ul tău la adresa contact@cys.ro și convinge-ne că ești omul potrivit la locul potrivit.