Simona-Maria Chirciu

„Să creștem împreună!” a însemnat o perioadă minunată, diversă, vie, în care am cunoscut oameni care aveau interese comune cu ale mele, mi-am facut prieteni și m-am simțit utilă pentru fetele cu care am lucrat. Relația cu ele a “săpat” și a descoperit ce e frumos în mine, ce calități am, care e modul meu de a interacționa cu adolescente și cum pot construi o legătură cu ele astfel încât să le devin un sprijin real în a-și manifesta potențialul.

Toată perioada în care am fost implicată în program a însemnat mult pentru mine, contribuind la dezvoltarea mea personală, la creșterea încrederii în mine și în puterea tinerilor de a face o schimbare în societatea în care trăiesc.

Păstrez aproape de sufletul meu momentele petrecute alaturi de fetele cu care am lucrat, momente precum ziua în care le-am cunoscut și mi-au devenit dragi, orele de lucru pentru temele pe care le aveau la diferite materii, ore distractive în care le observam progresul și mă bucuram ca mă ascultă și realizează ca e important să învețe.

Programul „Să creștem împreună!” m-a ajutat să VREAU să mă descopăr pe mine, m-a antrenat să încep să-mi folosesc calități pe care nu credeam că le am și mi-a oferit cadrul perfect de a mă crește pe mine, ajutând pe altcineva să se crească pe sine.